Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Son Ültimatom - The Bourne Ultimatum Türkçe Dublaj

FIRTINA
    FIRTINA
    Moderatör

Doğum tarihi : 09/08/69
    Tecrübe Puanı : 24
    Ülke : Almanya

film Son Ültimatom - The Bourne Ultimatum Türkçe Dublaj

Mesaj tarafından FIRTINA Salı Ara. 15, 2009 2:59 pm

Son Ültimatom - The Bourne Ultimatum Türkçe Dublaj Sonultimatombourneultim

Yönetmen: Paul Greengrass
    Oyuncular: Matt Damon, Julia Stiles, Joan Allen, David Strathairn, Paddy Considine
    Yapımcılar: Frank Marshall, Patrick Crowley, Paul L. Sandberg
    Senaryo: Tony Gilroy, Tom Stoppard, Scott Burns, Paul Attanasio (Robert Ludlum’un aynı adlı kitabından)
    Görüntü Yönetmeni: Oliver Wood
    Prodüksiyon Tasarımı: Peter Wenham
    Kostüm Tasarımı: Shay Cunliffe
    Kurgu Editörü: Christopher Rouse
    Özel Efektler Süpervizörü: Joss Williams
    Müzik: John Powell
    Temposu hiç azalmayan güzel bir eser.

FİLMİN KONUSU:
    Jason Bourne’in tek isteği ortadan kaybolmaktır. Ancak kaybolmayı başaramadığı gibi kendisini yaratanlar tarafından ele geçirilir. Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş olan Jason Bourne, iyi eğitimli yeni kuşak katillerin yoğun ateşi altındadır. Artık sadece tek bir hedefi vardır: Başlangıca dönmek ve kendisinin kim olduğunu bulmak.
    Casusluk-gerilim serisinin yeni bölümünde Jason Bourne (Matt Damon), yeni bir gelecek bulabilmek için kendi geçmişindeki izleri yakalamaya çalışır. Gerçek Jason Bourne’i bulma çabasına devam ederken Moskova’dan Paris, Londra, Tanca (Fas) ve New York’a uzanan geniş bir alanda seyahat etmek; sürekli manevralarla her an ensesinde olan yüzlerce polisi, federal ajanları ve Interpol ajanlarını safdışı etmek zorundadır.

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 4:05 am